Kit-ul vine insotit de cutie, factura(pentru a dovedi ca am fost singurul proprietar), este un mod de mare putere, are atomizor TVF12 Prince, cu o capsula max mesh sigilata si baza rebuildable instalata, toata documentatia si toate partile de rezerva oferite de producator. Pe langa asta, sunt inclusi acumulatorii Samsung 21700. Bonus ofer o borseta ce poate fi prinsa la curea sau de un snur, de gat, culoarea imitand uniforma militara.

A fost cumparat in martie si folosit in paralel cu un pod. Nu a fost scapat niciodata, prezinta urme de uzura, in special pe bara de fire si in jurul ecranului, aceasta neafectandu-i in niciun fel functionalitatea.

Va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare, intrebari sau nelamuriri, il dau cu draga inima unui fumator care vrea sa se lase, eu avand 22 de ani de fumat inainte sa mi-l cumpar. Motivul vanzarii? Nu-mi mai este de folos, am trecut la un mod mai mic, mai usor, de 80 de W si mai usor de strecurat in buzunar. Eventual accept un schimb cu un atomizor dual RTA (Zeus X, Hellvape) si diferenta.

Va multumesc pentru lectura, va doresc o zi faina, fara fum, plina de aburi densi si cremosi, asa cum ii scoate acest kit.

Sergiu

P.S. mentionez faptul ca pretul calculat initial reprezinta aproximativ jumatate din ce am platit pentru pachet, deasemenea, pentru cei interesati, pot fi contactat pentru a-l vinde pe bucati.

La solicitarea cuiva, am ajuns la concluzia ca il trimit in tara, prin curier, doar cu plata integrala in avans. Altfel, curierul cu ramburs si asigurarea ma duc undeva pe la o treime din pret. Multumesc pentru intelegere.